News

CAMPIONATS D’ESPANYA SÈNIOR DOBLES I INDIVIDUAL MASCULÍ 2017.

Finalitzats amb gran èxit els Campionats d’Espanya Sènior Dobles i Individual Masculí 2017, que tingueren lloc al nostre Club del 17 al 21 de maig, on els jugadors han gaudit de 5 fantàstiques jornades del millor golf, en un magnífic entorn i un camp en excel·lents condicions.

Del Campionat de Dobles (17-18 de maig) en resultaren Campions els nostres socis Rafael Moreno i Vicente Dasí, tant en la categoria absoluta com a la Hdp, essent l’única parella que va signar ambdues voltes sota par, 67 cops a la volta fourball i 70 al greensome.

Al Campionat Individual, que es va iniciar amb una temperatura més baixa degut a la pluja de la tarda anterior, es va imposar Ignacio González, amb un resultat final de 216 cops (72+73+71) en una emocionant darrera jornada de competició, en la que el nostre soci Rafael Moreno va lluitar fins als darrers forats per la victòria, quedant finalment en una brillant i meritòria segona posició.

El repartiment de premis va tenir lloc a la terrassa de la Casa Club, presidit pel nostre Vicepresident D. Alejandro Andreu i D. Roberto Carpintero en representació de la Reial Federació Espanyola de Golf i la